Ce ai face daca ai sti ca nu poti da gres? (+recomandare carte)

In Ianuarie 2015 am inceput un proiect personal care pana in prezent functioneaza asa cum am planificat – Sa citesc cel putin o carte in fiecare luna. La sfarsitul lunii Decembrie 2015 am tras linie si totalul a fost de 14 carti citite. Acum suntem in ultima saptamana din Ianuarie, deja am finalizat 3 carti si am inceput-o si pe cea de-a patra.
O sa spuneti, ei bine si ce-i cu asta?

Am inceput de la un simplu articol citit pe facebook in ianuarie 2015 care a rezonat perfect cu mine. Ca sa obtin ceea ce vreau trebuie sa fiu mai sus din punct de vedere al informatiilor. Asa a inceput totul:)

Va recomand cu multa bucurie cartea pe care o citesc in prezent “Bounce Back Big in 2016” de Sonia Ricotti (o puteti gasi aici). Are cateva pagini dar daca acordati atentie si incepeti sa aplicati, o sa puteti actiona diferit in anul ce a inceput.

Exista un pasaj in primele pagini care se refera exact la intrebarea “Ce ai face daca ai sti ca nu poti da gres?”
Pentru mine este o intrebare pretioasa si la care fiecare dintre noi este bine sa avem raspuns. De aici putem incepe in a merge mai departe in realizarea planurilor noastre.

Daca ai sti ca nu vei avea niciun obstacol in cale, ce ai face? Ce ai obtine? Ce ai aduce in viata ta? Cum ti-ai trai viata?
Am scris pe hartie intrebarile si am inceput sa raspund. Am umplut 2 pagini A4.
Am inceput de la “as fi mult mai increzatoare sa abordez oamenii necunoscuti” si am ajuns pana la “as risca mai mult in dezvoltarea proiectului de suflet Juxi Magic“.

Fiti sinceri cu voi si raspundeti cu adevarat la intrebarea “Ce ai face daca ai sti ca nu poti da gres?”
Ati identificat raspunsuri la care nu v-ati gandit pana acum? Poate ar fi timpul sa le urmati cu incredere.

Acum, in ultimele zile din prima luna a anului 2016, va provoc sa raspundeti la intrebare. Momentul cel mai potrivit sa incepeti este ACUM.
Succes!

Dana Predu