96

Copiii care aduc somnul zboara la Carturesti Carusel impreuna cu Dovleacul Magic

Max si Mara, cei doi fratiori nastrusnici si mai mereu veseli care aduc somnul in orasul lor, zboara la Carturesti Carusel cu Juxi Magic in premiera in data de 30 Octombrie incepand cu ora 11.30.

Ce fac Max si Mara seara de seara? Copiii locuiesc sus, sus pe cer, undeva in spatele lunii, pe strada Calea Lactee, intr-o casuta alba cu acoperis rosu si cu stelute aducatoate de somn ce cresc la ferestre.

Intr-una din seri in zborul lor trec peste un camp plin de dovleci si asa au ocazia sa-l cunoasca pe Dovleacul Magic. Intalnirea cu acesta ii va schimba pentru totdeauna. Dovlecelul Magic le va oferi ocazia sa le indeplineasca 3 dorinte. Care vor fi acestea? Ce se va intampla cu Dovleacul Magic? Max si Mara vor veni in persoana la spectacol si vor raspunde la toate intrebarile.

Spectacolul “Max, Mara si Dovleacul Magic” se joaca in premiera in data de 30 Octombrie si este un spectacol destinat copiilor intre 2 si 10 ani cu un decor exceptional, realizat de Vera Grama de la Mame de poveste. Am pus in scena acest spectacol interactiv avand la baza cartea scrisa de Alexandra Pintea Varnava (Mame de poveste) si imi doresc sa fac cunostinta celor mici cu dovlecelul rotunjor, vesel si magic. Copiii vor intelege cat de important este sa fii bun, sa respecti cuvantul dat, sa tii cont de cei din jurul tau si mai ales, sa incerci sa repari greselile facute.

Mai multe detalii despre spectacol regasiti in pagina evenimentului. Pentru a va asigura ca veti avea loc rezervat, am rugamintea sa ne contactati la 0733081464 sau e-mail la juxi.magic@interpersonal.ro (locurile sunt limitate).

La sfarsitul spectacolului, ca de fiecare data, am organizat o tombola pentru cei mici cu premii Juxi Magic, Adrianart si Mame de poveste. O surpriza si o premiera la evenimentele noastre, mamica Vera Grama va sta la dispozitia copiilor la sfarsitul spectacolului pentru a realiza pictura pe fata pentru doritori.

Va asteptam cu drag sa ne jucam impreuna cu Max, Mara si Dovleacul Magic!

logo

14689892_1120984527937900_215335508_o http://Afis Juxi Magic 30 Octombrie

Dana Predu

Comments are closed.