100

Cum a primit cadoul din partea noastra

Dragii mei, asa cum am promis, revin cu impresii despre cum a primit cadoul de Craciun baietelul de 12 ani, Robert.
Va multumesc ca ati fost alaturi de noi in luna Decembrie si ca am putut sa aducem zambete in casuta lui. Asa a si fost primit cadoul din partea noastra, cu zambete, emotii, bucurie si cu lacrimi de ambele parti.

A ajuns la mine scrisoarea lui Robert catre Mos Craciun si impreuna cu mamele cu suflet mare de la Mame de Poveste ne-am bucurat ca putem indeplini visul lui. A cerut ce a simtit el ca are nevoie sa mearga mai departe astfel incat sa-si creeze lumea lui de vis, in camera mica in care isi petrece cea mai mare parte a timpului.

“Draga Mos Craciun,
Ma numesc Robert, am 12 ani si sunt in clasa a-VI-a. Sunt un baiat cuminte, imi ascult parintii si ma joc frumos cu fratele meu. Draga mosule, anul acesta mi-as doriiiiii, foarte, foarte, foarte mult un play station, sa ma pot juca impreuna cu fratele meu. Noua ne place tare mult, asa ca daca ai putea….TE ROG!!!
Iti multumesc foarte mult,
TE IUBESC si TE ASTEPT,
Robert”

Ne-am gandit, am analizat din toate punctele de vedere, stiam de ce are nevoie Robert si acum stiam ce isi doreste baietelul din el. Sacul lui Mos Craciun a fost plin cu ceea ce si-a dorit (PlayStation), cu ceea ce avea nevoie (hainute de iarna, articole pentru desen – pasiunea lui) si cu multe, multe dulciuri.

Robert 1

robert2
Cu ajutorul vostru al parintilor care ati participat la spectacolele Juxi Magic din luna Decembrie, cu ajutorul colaboratorilor nostri (Mame de Poveste, Camera de zi, Lill’put, FunnyLand, Minoki Romania) si cu ajutorul altor persoane cu suflet mare (Cristina si Bogdan Craciun, Radu Popean – Decathlon Iuliu Maniu si Daniel Marinescu – Flanco BigBerceni) am putut sa-i indeplinim dorinta lui Robert.

Va multumim tuturor ca ati fost alaturi de echipa Juxi Magic!
Craciun Fericit!

Dana Predu

Comments are closed.