“Mami, te vreau langa mine!” va fi lansata la Carturesti Verona

A venit momentul cel mult asteptat, lansarea oficiala a primei mele carti cu poezii pentru copii. Am ales o locatie calda, plina de alte carti unde “Mami, te vreau langa mine!” va fi primita in familie.

Cartea a fost scrisa printre copii si este dedicata fetelor mele Iulia si Ioana. Poeziile au fost scrise in cele 11 luni pe care le-am stat impreuna cu fetita mea cea mare, in noptile nedormite, in plimbarile si activitatile mama-fiica.
O perioada am tinut poeziile doar pentru mine, apoi le-am aratat catorva prieteni si cand am ramas insarcinata cu Ioana am prins curaj si mi-am promis ca le voi publica, sa se bucure si alti oameni minunati de ele. Am ales ilustratoarea, tipografia si editura si acum sunt la un pas de lansare.
Am primit ilustratiile finale de la Emanuela Deaconescu chiar in maternitate dupa ce am nascut. Apoi am inceput o colaborare minunata cu Vera Grama de la Adrianart care s-a ocupat de machetare intr-un timp record. Ii multumesc ca a fost rabdatoare si intelegatoare cu mine.
Cartea cuprinde 10 poezii-poveste cum le spun eu, dedicate copiilor si parintilor. In fiecare vers sta ascunsa dragostea de mama pentru copilul sau. In poezii apare Ela, o fetita curajoasa, prietena ei buna gargarita vesela si mama iubitoare a Elei.
In plus, in carte am strecurat si o plansa pentru jocuri cu cifre si culori. Nu am oferit instructiuni, i-am lasat pe cei mici sa fie creativi alaturi de parintii lor.

Asa cum spuneam, suntem la un pas de lansare. Duminica, 11 Decembrie incepand cu ora 11.30 ne intalnim la Carturesti Verona pentru lansarea oficiala a cartii.

Multumesc Valentinei de la Camera de zi pentru turta dulce pe care a pregatit-o pentru cei mici, psihologului Paraschiva Capraru care va fi alaturi de noi, echipei Juxi Magic care va fi alaturi de copii cu ateliere de desen si lui Emil Mitrache care va fi “maestrul de ceremonii”.

Imi doresc sa fie primita cu drag cartea “Mami, te vreau langa mine!” si tinuta cu dragoste de manute jucause de prichindei dornici sa auda sau sa citeasca poezii.

PS: Voi veni cu intreaga familie de la mic la mare. Dulcica va fi acolo alaturi de surioara ei cea mica:)

Dana Predu