1

O prima impresie buna face mai mult decat o mie de cuvinte

Astazi ne-am intalnit cu o doamna pe care nu o cunosteam personal si nu stiam prea multe informatii despre locul intalnirii – O recomandare de la o prietena care a participat cu fetita sa la un eveniment organizat in locatia in care ne-am intalnit.

La telefon acum doua zile, d-na Raluca m-a impresionat cu o voce calda, vesela care mi-a placut imediat.
Astazi am ajuns mai devreme la intalnire, cu mic si cu mare (dulcica si sotul), orasul nu a fost aglomerat pe cat ma asteptam.

Am fost intampinati cu zambet, cu o strangere de mana calduroasa si cu intrebarea “Va servesc cu o cafea?”.  Stiti cum se spune, prima impresie conteaza foarte mult, primele 30 de secunde sunt decisive, ne placem sau nu ne placem.
Nu vreau sa intru in detalii dar sunt putine intalnirile unde ai norocul sa dai peste oameni minunati, plini de viata, deschisi sa asculte ceea ce ai de spus, interesati de ceea ce doresti sa propui, “oameni cu suflet” cum le spun eu.
D-na Raluca impreuna cu d-na “Alba ca zapada” cum a numit-o dulcica mea dupa ce am plecat de la intalnire (poate de la parul brunet, ca altfel nu-mi dau seama, va asigur ca nu era imbracata in rochie de poveste si nici piticii nu erau cu ea) ne-au primit cu bratele deschise intr-o discutie de mai mult de 50 minute.
Ce a facut dulcica in tot acest timp? S-a jucat in tot spatiul de joaca, a incercat toate jucariile, a varsat un pahar plin cu apa pe d-na Raluca, dar in final, trambulina a fost zona de atractie.
Am uitat sa va spun ca intalnirea s-a desfasurat exact intr-un spatiu in care au loc evenimente pentru copii, unde cele doua doamne se ocupa de organizare – Kids Teen Party Club.
Ne-a placut spatiul dar cel mai mult ne-a placut primirea, libertatea pe care ne-au oferit-o si faptul ca ne-au facut sa ne simtim ca in familie.
Ma bucura sa stiu ca astfel de oameni se ocupa de copii, de organizare de evenimente pentru cei mici si de a aduce un zambet tuturor, este tot ce conteaza mai mult.
Despre locatie si despre evenimente, mai multe informatii puteti afla aici: http://kidsteen.ro
https://www.facebook.com/KidsTeenPartyClub

Dana Predu

Comments are closed.