115

Sa colorez lumea cu fetru

Luna aceasta am avut ocazia sa cunosc inca o mamica plina de curaj, o fire creativa cu degete neastamparate, Catalina.
Pentru prima data, am facut cunostinta virtual, prin mesaje on-line.
Eu sunt o persoana care prefera intalnirile fata in fata si strangerile de mana reale dar in acest caz am simtit ca asa este corect. In plus, nu aveam prea curand drum spre mare 🙂

Astazi vreau sa va povestesc despre “Fire din povesti”, un proiect de suflet care a luat nastere dupa aparitia minunii de copil.
Trecerea a fost facuta de la contabilitate la bijuterii si acccesorii si dupa o serie de evenimente menite sa trezeasca la realitate, s-a ajuns la prima carticica senzoriala din fetru. A fost primita cu mult drag si curiozitate de catre parinti si comenzile au inceput sa curga. Carticelele sunt lucrate frumos, cu atentie la detalii, aerisite si urmaresc pedagogia Montessori. Se pot executa si la comanda in functie de solicitarile parintilor.

Astazi, “Fire din povesti” inseamna mult mai mult: decoratiuni pentru botez pe diverse teme (ultimul proiect in lucru are ca tema calatoriile), decoratiuni pentru Craciun (braduleti din fetru pentru a fi impodobiti usor de catre cei mici) si multe carti senzoriale.

Planuri de viitor exista, o echipa mare pregatita sa raspunda nevoilor clientilor de toate varstele si sa coloreze lumea in fetru.
Va incurajez sa vizitati pagina mamicii curajoase.
Mai multe detalii despre “Fire din povesti” regasiti aici:
https://www.facebook.com/dinfetru

Ne despartim cu drag dar cu promisiunea ca voi reveni si cu alte povesti la fel de magice 🙂

Dana Predu

Comments are closed.