Un sandwich cu plans, va rog!

Asa cum avem zile cu ploaie si zile cu soare, asa am si zile de mamica mai linistite sau mai complexe cu multe solicitari.

Ati mancat vreodata un sandwich cu multa carne? Ei bine, am avut eu parte ieri de un “sandwich cu muuuuult plans” din partea fetelor mele. Cei drept, l-am gustat in a doua parte a zilei, dar parca l-as fi avut intreaga zi.

Totul a inceput cu o carte de povesti cu Ariel. Am cautat cartea in drumul nostru spre casa dar nu am gasit modelul pe care il dorea. Asa ca negasirea cartii cu oboseala de dupa antrenamentul de gimnastica au condus la o Dulcica care a plans in fundulet in mijlocul magazinului.

Dupa 30 de minute de sandwich cu plans a urmat altul din partea bebelusei. De data aceasta, s-a trezit cand eram prinse in trafic si masina mai mult statea decat se misca. Cand Dulcica adormise linistita dupa episodul ei de plans, a inceput Bombonica episodul ei de plans:) si tot asa.

A comandat cineva un “sandwich cu mult plans”? Nu, nu cred.

Dupa alte 30 de minute de incercari neputincioase de a linisti bebelusa, s-a asternut linistea. O dulce liniste!
Din pacate, nu a durat mult. Un nou “sandwich cu plans” a ajuns in farfuria mea. De data aceasta la dublu.

La un moment dat linistea s-a asezat. A venit noaptea cu povesti si plansul a fost dat uitarii…un nou rasarit, un nou inceput.

Dana Predu