124

Juxi Magic ii aduce pe Cesulica si Zana Buna la targul PIUA

Cand devii parinte prioritatile se schimba si este nevoie sa actionezi imediat 24 de ore din 24. Cel putin asa ni s-a intamplat noua. Mai mult, devii inventiv si ajungi sa creezi diferite jocuri, povesti, cantece…totul pentru zambete. Asa a inceput si proiectul meu de suflet Juxi Magic de la sursa mea de inspiratie, fiica mea Dulcica. Vreau sa va anunt cu bucurie ca Echipa Juxi Magic (formata numai din mamici) va participa pentru prima data la targul PIUA – Targ pentru copii si parinti liberi.

Vom fi alaturi de cei mici cu piesa “Domnul Cesulet Timpulescu vrea sa fie soricel” dupa povestea cu acelasi nume scrisa de Alexandra Pintea Varnava (o mamica din cele doua de la Mame de Poveste). Cine nu cunoaste povestea Domnului Cesulet va fi foarte incantat sa afle ca acesta nu este un ceas ca toate ceasurile. Este delicat, buclucas dar un pic cam lenes, si cel mai important uita sa mute limbile de pe cadran. De ce? Are un vis. Care este acesta? Zana Buna Juxi va fi alaturi de noi si ne va ajuta sa aflam mai multe despre el.
Cea de-a doua mamica din echipa Mame de Poveste este Vera Grama care ne incanta cu desenele ei minunate iar jucaria Cesulica si tot ce inseamna animatie se datoreaza ei. Va invitam sa veniti la piesa de teatru sa vedeti ce decor minunat a iesit din mainile ei dibace.
Asteptam prichindei mici si mari, cu varste intre 2 si 10 ani. Rezervarii si detalii aici sau la 0733081464 sau dana.predu@juximagic.ro
Asa cum obisnuim sa facem, la sfarsitul spectacolului am pregatit o tombola pentru copiii participanti cu premii oferite de noi, Echipa Juxi Magic, de Mame de poveste si AdrianArt.

Organizatorii de la PIUA – Dichisar si Breslo – au pregatit un program plin de activitati pentru parinti si copii in weekend-ul 24-25 Septembrie intr-o locatie prietenoasa Impact HUB Bucuresti.
Mai multe detalii regasiti aici pentru intreg programul din cadrul targului.

Cesulica 1

Dana Predu

Comments are closed.