“Mami, te vreau langa mine!” a plecat la tipografie

Veste buna! Carticica cu poezii pentru copii “Mami, te vreau langa mine!” a fost finalizata si a plecat la tipografie. In curand o vom putea rasfoi cu bucurie.
Este eleganta, cu o coperta pe fond alb si cu ilustratii realizate de o persoana extraordinar de talentata, Emanuela Deaconescu.

“Mami, te vreau langa mine!” este o carte cu 10 poezii-poveste dedicata copiilor si mamicilor. In fiecare vers se ascunde dragostea de mama pentru copilul sau. Martor la aceasta dragoste este o gargarita, prietena unei fetite curajoase cu numele de Ela.

Pe Ela o veti intalni inca de pe coperta. Este vesela, cu obraji pufosi si cu o privire “dornica sa sorbeasca intreaga lume”. Emanuela a desenat-o exact asa cum mi-am inchipuit-o si cum am descris-o in carte.

Inainte de a o trimite la tipografie am cerut feedback de la mai multe persoane. Am fost incantata cand am primit inapoi urmatoarele pareri despre “Mami, te vreau langa mine!”:
“Este o carte calda, placuta”, “Ilustratiile sunt minunate!”,
“Poeziile sunt frumoase si cei mici le vor indragi”,
“Ma simt atat de bine cand o citesc. Transmite o stare de bine si veselie. Copii o vor indragi pe Ela si gargarita sa”.

In curand o sa va povestesc si cum a aparut ideea de carte cu poezii, cum am ales titlul “Mami, te vreau langa mine!” si cui ii este dedicata.

Dana Predu