Ne pregatim pentru PREMIERA

Ne pregatim cu mult spor pentru spectacolul premiera pe care il vom sustine Sambata, 23 Aprilie la ora 11.00 intr-o locatie preferata de copii – Elefantelul Curios.

Astazi am finalizat decorul. Am avut un ajutor de nadejde, 2 manute harnicute care au vrut sa se implice direct. Au pus lipici, au presat, au dat indicatii precise si corecte…ce sa mai, munca multa si distractie pe masura. Cum vi se pare decorul? Noua ne place foarte mult. E vesel si reprezinta o imagine corecta a ceea ce va cuprinde spectacolul si mai ales….”este muncit” de 2 manute mici, mici si tare dulci.

Avem multe emotii dar ne bucuram ca ne vom intalni cu cei mici si vom avea din nou ocazia sa ne distram impreuna.

Asa ca, lume, lume…Sambata la ora 11.00, va asteptam la PREMIERA spectacolului “Copilul care l-a luat pe NU in brate”!

V-am spus ca spectacolul pune in scena cartea pentru copii cu acelasi nume oferita de Mame de poveste (Alexandra Pintea Varnava si Vera Grama)? Asa este, vom aduce la viata, personaje indragite de copii. Daca nu-l aveti pe NU cel pufos, il puteti achizitiona de la Mame de poveste.

“Șirețel Siretsubțire e un copilaș care locuiește cu părinții lui pe strada Bocancilor, într-o gheată veche dar îngrijită. Are aproape 3 ani, merge la grădiniță, ca toți copiii din orășelul Pantofilor și e, ceea ce părinților le place să spună tuturor, un copil cuminte.”
Intr-una din zile, personajul nostru principal l-a cunoscut pe NU, mic cat un ghem de ata neagra, tepos dar pufos.
Ce a urmat dupa aceea? Cum a decurs relatia lor? Ce au spus parintii lui Siretel? Vom afla impreuna la spectacol unde vom avea ocazia sa ne jucam impreuna cu Siretel Siretsubtire si prietenul sau NU cel negru tepos dar pufos.
Detalii organizatorice, durata sau pret bilete regasiti aici.

Juxi Magic va asteapta alaturi de ei la un spectacol pentru cei mici dar mai ales pentru cei mari, un spectacol cu talc si de mare ajutor!

Nu afis mare

Dana Predu