Calatorie in bucataria pakistaneza

Aseara am participat la atelierul “Calatorie in bucataria pakistaneza” sustinut de o mamica WAHM, Cristina, in gradina de basm de la Creative Arts.

Am descoperit o mamica energica, plina de viata si dornica sa ne impartaseasca din secretele bucatariei pakistaneze.

Mi-am luat notite alaturi de alte mamici prezente la eveniment.
La inceput am stat cuminti (au fost si tatici la eveniment) si am ascultat ce ne povestea Cristina despre condimente (a venit doar cu o parte din tot ce foloseste in preparatele sale), apoi a urmat degustarea.
Ne-a prezentat cardamonul negru potrivit pentru carnea de pui, coriandrul, turmericul, maythi, scortisoara dar mai ales garam masala.
Am plecat de la eveniment cu gandul sa merg in weekend in piata din Obor, sa-mi cumpar acest mixt de condimente, bun la orice.

Am notat cateva retete de orez, salata si desert care se gasesc si pe blogul personal al Cristinei – Un gust aparte
http://ungustaparte.blogspot.ro/?m=1

Am plecat cu zambetul pe buze si cu un gust de ceai negru cum nu am mai baut pana acum.

Multumim draga Cristina!
La cat mai multe astfel de evenimente! 🙂

Dana Predu