Invitatie la eveniment – Social Media for Parents

Dragii mei, am reusit sa scriu acest articol printre programari, analize si ecografii, totul pentru a ne asigura ca bebelusa numarul doi va intampina lumea cu bine. Vreau sa va invit la un eveniment important pentru parintii activi in social media (fie ca aveti un blog personal sau ca acest subiect este pe lista voastra de interes). Cei drept, Dulcica mea a dorit sa contribuie personal, si multe notite ale articolului au fost sterse, colorate si au capatat diverse forme.
Evensys se ocupa de organizarea acestui eveniment iar la cum se deruleaza lucrurile, cu siguranta primesc felicitari zilnic.

Cand va avea loc? Pe 20 Iulie la Hotel Caro din Bucuresti, in intervalul 10.00-16.00, se va desfasura a patra editie Social Media for Parents. Va fi prima editie la care voi participa si trebuie sa recunosc ca sunt nerabdatoare. Am auzit numai feedback-uri pozitive.
Participarea este gratuita iar invitatiile le puteti solicita gratuit de aici
Vorbitorii au fost atent selectionati, sunt persoane indragite, apreciate in mediul on-line dar mai ales pregatite cu informatii bune si corecte pentru ascultatori. Voi enumera cativa dintre ei: Mihaela Bilic, Gaspar Gyorgy, Mirela Retegan, Ioana Macoveiciuc si Dan Cruceru, pe care recunosc, ii urmaresc din umbra :). Lista completa se regaseste pe www.socialmediaforparents.ro. Acestia vor aduce in discutie subiecte ca brandingul personal, etica in online, colaborari si bune practici in comunicarea cu si pentru branduri.

Evenimentul se poate urmari si live aici, asta in cazul in care sunteti plecati prin vacante cu mult soare si apa (uffff…numai la plaja imi sta capul in aceasta perioada in care stiu ca este interzis pentru mine si bebe 2 :)).

Felicitari organizatorilor pentru acest eveniment! Va astept pe 20 Iulie sa ne cunoastem si sa aflam informatii utile!

Dana Predu