1

Premiera – Atelier poveste si creatie pentru copii

Am ales sa incepem activitatea in luna Noiembrie cu un atelier premiera. Deoarece am avut mai multe solicitari de la parinti sa aducem activitati variate care sa imbine teatrul si creatia, lansam pe 5 Noiembrie primul atelier pentru copii din seria Ateliere Poveste&Creatie. In cadrul atelierului, cei mici se vor intalni cu personaje de poveste din echipa Juxi Magic si cu maiestria mamicii Vera de la Adrianart.

Tema primului atelier este vantul. Cat de misterios este pentru copii vantul! De unde vine? Ce face? Cum arata cu adevarat? Unde si cand il intalnim? Cat de puternic este el? Eeeeeei bine, Zana Buna Juxi a aflat raspunsurile la Scoala de Magie si ne va raspunde la aceste intrebari. Va veni cu experimente magice aduse tocmai din Taramul Magic Juxi.

Povestea se va continua cu atelierul de creat moristi in diverse marimi si culori sub indrumarea Verei de la Adrianart. Vor fi luate de vant aceste moristi? Copiii vor afla raspunsul.

Va invit cu drag la primul atelier poveste&creatie destinat copiilor cu varste intre 2 si 5 ani – “Povestea Vantului si Morisca Vesela” intr-o locatie vesela Elefantelul curios.

Asa cum spuneam, este un atelier 2 in 1 in care povestea intrepretata si explicata de catre Zana Buna Juxi se va continua cu o creatia realizata de catre mainile dibace si jucause ale celor mici.

Mai multe detalii regasiti aici.

Rezervari se pot face la 0733081464 sau la juxi.magic@interpersonal.ro. Locurile sunt limitate

Va astept cu drag la povesti si la creat!

 

 

Dana Predu

Comments are closed.