123

Cine vrea un Mitsubishi Pajero?

Dragilor, cu toate ca acest articolul este despre masini, se incadreaza perfect la categoria zoom in viata, experiente si intamplari care te misca si te scot din zona de confort. Asa cum v-am obisnuit, este bine sa experimentam si sa visam cu ochii deschisi, sigur se va intampla ceva bun.

Pe 23 Mai a avut loc evenimentul Mitsubishi Off-Road Day 2015.
Pentru pasionatii de masini, Mitsubishi a venit in intampinarea lor si a scos spre testare 4 modele.

Pentru a ajunge la locatia evenimentului am condus peste 60 de km, o mini excursie dar a meritat din plin, undeva dupa Potigrafu.
Traseul de testare a fost spectaculos, felicitari persoanei care l-a descoperit (am aflat ca ar fi renumitul George Grigorescu).

Imediat cum am ajuns ne-am inscris pentru testare: sotul la Mitsubishi ASX iar eu la Pajero, masina pe care mi-am propus sa o cumpar de ceva timp.

Bineinteles ca de la acest eveniment nu a lipsit dulcica noastra care a primit de la organizatori sapca, balon si chiar pix si foaie sa deseneze.

Pe tot parcursul evenimentului a fost amenajat un cort, o zona unde sa-ti astepti “cuminte” randul. Organizatorii au incercat sa creeze tot confortul necesar, au oferit apa, suc si preparate la gratar alaturi de cartofi si muraturi mixte.

Am fost surprinsa sa vad ce flux important de oameni era intr-un timp scurt. Veneau, se inscriau, testau si apoi ofereau feedback despre potentialul masinii pe care au testat-o.

Sotul a testat primul si a venit foarte incantat. Cu toate ca el este fan Subaru, ASX a fost peste asteptarile lui.
A venit si randul meu, nu stiam ce ma asteapta, nu mai testasem Pajero si nicidecum pe un traseu special amenajat. Am plecat la testare alaturi de un reprezentant al evenimentului si in spate cu sotul si dulcica.

Am plecat incet, fiind automata era imposibil sa ratez :).
Traseul a inceput in cap…cu o panta care aducea masina aproape pe verticala si pe noi toti in cap. A fost o surpriza pentru mine dar era doar inceputul. Am stat pe doua roti de mai multe ori, am sarit peste gropi, pe verticala fata, spate…foarte greu de descris in cuvinte…Pajero nu a dat nici un semn de oboseala si neputinta. Ne-a uimit cu adevarat.

Pe timpul traseului am trecut prin mai multe stari: teama de rasturnare, de a accidenta masina, uimire in ceea ce priveste traseul si performantele masinii, mandrie ca am terminat cu zambetul pe buze si fara a varsa cafeau reprezentantului insotitor (trebuie sa mentionez ca a oferit sfaturi foarte bune si exacte).

La finish am oferit feedback despre organizarea evenimentului, traseu dar mai ales despre masina. Daca ar fi sa descriu evenimentul intr-un cuvant acesta ar fi: excelent. Mult peste asteptarile noastre.

Am descoperit ca toti cei care mai testasera erau la fel de incantati de modelele Mitsubishi.

Am plecat visand la masina si cum eu cred ca visele devin realitate…nu se stie niciodata.

Dana Predu

Comments are closed.