124

Etape diferite in viata – savureaza clipa

Cat de diferiti suntem intre noi? Prin cate etape diferite trecem in viata! Savuram fiecare clipa sau trecem pe langa ea cu gandul la viitor?
Eu? Aseara am vazut un apus de soare superb, o minge imensa portocalie pleca la culcare…extraordinar! I-am aratat-o dulcelei mele ca sa ne bucuram impreuna.
Cum a fost seara mea? Am continuat sa mananc cu repeziciune dintr-o cutie de branza fagars – masa mea de seara dupa ce am reusit sa fac baia de noapte buna a bebelusei 2. Am adormit-o cu succes destul de repede. Langa ea, la cateva palme distanta s-a asezat dulcica care si-a facut baie singura si a inceput sa rasfoiasca o carte.
Eu? Vreau sa dorm dar dupa ce termin fagarasul. Ma uit pe fereastra si il vad pe vecinul meu care smulge cu mainile buruienile din gazon.
Cat de diferiti suntem! In ce etape diferite ale vietii suntem! Vecinii nu au copii, sunt persoane deosebite intr-o etapa a vietii diferita de a noastra. Acum 5 ani si noi curatam gazonul de buruieni. Imi doream o curte “ca la carte”. Acum imi doresc sa dorm o ora legata langa minunile mele 🙂

Fiecare etapa din viata se intampla cu un scop, si de preferat este sa invatam cat mai multe, sa traim clipa intens, sa fim prezenti in ACUM.
Sa multumim si sa fim recunoscatori.

Va propun sa va opriti din orice activitate desfasurati acum, respirati adanc, uitati-va in stanga, in dreapta, realizati ca sunteti in acum. Fiti recunoscatori pentru etapa din viata in care sunteti. Savurati clipa! Eu inca savurez fagarasul…ce urmeaza dupa…un ACUM.

Dana Predu

Comments are closed.