Start pentru un nou serial la Disney Junior – Mickey si Pilotii de Curse

1,2,3…START!
Doamnelor si domnilor, ne pregatim pentru curse si aventuri amuzante impreuna cu Mickey si prietenii lui.
Cand? Unde?
O noua animație isi va face debutul la Disney Junior pe 22 aprilie, la ora 10:30Mickey si Pilotii de Curse.
Am anuntat-o pe Dulcica mea ca ii va intalni pe Mickey si prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy si Donald la volanul masinilor lor unice, in curse amuzante si curajoase in jurul lumii, dar si facand nazdravanii in orasul lor natal Hot Dog Hills.
Recunosc ca atunci cand suntem acasa in weekend ne uitam impreuna la aventurile lui Mickey Mouse. Detinem o colectie intreaga de afise, jucarii si papusi cu Mickey si Minnie. Saptamana trecuta am spalat-o cu muuulta grija pe Minnie cea care calatoreste in masina alaturi de Dulcica mea si bebelusa.

Asa cum suntem obisnuiti, au fost special create pentru copiii cu varsta intre 2 – 7 ani, povestile sunt concepute astfel incat sa impartaseasca lectii sociale si emotionale despre prietenie, munca in echipa, optimism si fairplay.
Astazi ne-am distrat punand cap la cap un puzzle cu personajele din serialul Mickey și Piloții de Curse. Dulcica aseza piesele, bebelusa le misca si tot asa…rezultatul a fost cel dorit (asa cum se vede mai jos). Toata lumea fericita 🙂

Mickey si Pilotii de Curse este o producție marca Disney Television Animation oferita de o echipa talentata si cu experienta.

Daca il indragiti pe Mickey si prietenii lui, va puteti bucura de premiera noului serial, sambata aceasta, 22 aprilie, la ora 10.30 la Disney Junior.

Curaj in urmatoarele aventuri!

Puteti urmari trailer aici:

 

Dana Predu