Copilul cu NU in brate vine la Carturesti Carusel

Perioada NU este o “perioada cu surprize” pentru parinti in care cei mici testeaza si experimenteaza puterea cuvantului. Durata difera de la copil la copil, de la familie la familie, in functie si de tehnicile aplicate.

Juxi Magic va invita cu drag la spectacolul interactiv Copilul care l-a luat pe NU in brate”, dupa cartea pentru copii cu acelasi nume oferita de Mame de Poveste (Alexandra Pintea Varnava si Vera Grama).

Juxi Magic este un proiect de suflet pe care l-am inceput dupa perioada in care am stat acasa cu Dulcica mea. Acum, echipa a crescut si suntem 4 mamici care cu multa dragoste culegem zambete de prichindei in timpul spectacolelor.

Spectacolul va avea loc in libraria Carturesti Carusel in data de 19 februarie, ora 11.30. Cei mici vor putea sta pe bancute, pernute sau pe scaune impreuna cu parintii.

“Siretel Siretsubtire e un copilas care locuieste cu parintii lui pe strada Bocancilor, intr-o gheata veche dar ingrijita. Are aproape 3 ani, merge la gradinita, ca toți copiii din oraselul Pantofilor si e, ceea ce parintilor le place sa spuna tuturor, un copil cuminte.”
Intr-una din zile, personajul nostru principal l-a cunoscut pe NU, mic cat un ghem de ata neagra, tepos dar pufos.
Ce a urmat dupa aceea? Cum a decurs relatia lor? Ce au spus parintii lui Siretel? Vom afla impreuna la spectacol unde vom avea ocazia sa ne jucam impreuna cu Siretel Siretsubtire si prietenul sau NU cel negru tepos dar pufos.
Durata spectacol – 40 minute
Varsta copii – 2-6 ani
Pret bilet – 20 lei pentru copil, 10 lei pentru parinte
Rezervari la 0733081464 sau la rezervari@juximagic.ro, locurile sunt limitate.
Va asteptam alaturi de noi la un spectacol pentru cei mici dar mai ales pentru cei mari, un spectacol cu talc si de mare ajutor!

Dana Predu