Unde gasim putin curaj?

A venit vara cea mult asteptata. Alaturi de mamicile de la Juxi Magic continuam sa sustinem evenimente publice si private pentru a bucura prichindeii.
De curand am inceput o colaborare frumoasa cu o alta mamica talentata, Mariana Stan. Vom pune in scena o serie de 4 povesti scrise de Mariana, povesti cu talc pentru cei mici si cei mari. Primul spectacol a avut premiera pe 27 mai la Carturesti Carusel si se va rejuca sambata, 17 iunie in cadrul targului Bounty Fair – targ de design si atelier, in aer liber.
Spectacolul interactiv “Traistuta Curajului” este un spectacol despre curaj, sinceritate si ajutorul primit din partea prietenilor si persoanelor dragi.
Zana Maya este o Zana vesela si curajoasa care are grija de traistuta Spiridusilor Curajosi. Intr-una din zile a trecut peste un rau si traistuta a cazut in apa. Ce s-a intamplat cu Spiridusii Curajului? Cum a reactionat Zana Maya?
Raspunsurile la intrebari se vor afla de la cele doua zane din Tinutul Magic Juxi, Zana Maya si Zana Croitoreasa.
“Daca veti cauta cu atentie in traistutele voastre din suflet, poate gasiti ascuns bine de tot putin curaj, putin adevar, cateva fapte bune menite sa faca fericiti alti copii. Doar sa inchideti ochii si sa credeti in magia din voi. Nu uitați! In spatele fiecarui act de curaj se afla un spiridus zambitor care abia asteapta sa va imprieteniti! Fiti curajosi!”
Pe autoarea povestii “Traistuta Curajului”, Mariana Stan, o puteti regasi si pe blogul Positive Mother (https://positivemother.wordpress.com), un blog despre povesti cu oameni mari si viata lor alaturi de copii. “Am crescut cu placerea de a sta in biblioteci, de a rasfoi carti, care m-au inspirat mai tarziu. Acum e timpul sa dau mai departe. Sa transmit prin poveștile mele ca viata e facută din sperante, vise si posibilitați infinite. Este abecedarul oricarui copil. Trebuie doar sa credem in el si in noi!”
Mai multe detalii despre spectacol regasiti pe pagina evenimentului (https://www.facebook.com/events/290308284772380/?ti=icl)

Va asteptam cu drag alaturi de noi sa sarbatorim prichindeii curajosi!

Dana Predu