Am facut-o si pe asta – am dormit in masina

Ati dormit vreodata in masina? Asa, sa nu stiti de voi? Eeee, am experimentat si eu. Am adormit in masina impreuna cu fetele mele, mai mult de o ora.

La intoarcerea de la gimnastica, unde Dulcica isi etaleaza talentul si isi consuma energia, a tras un pui de somn in masina. Nimic planuit din timp, nicio dorinta mai veche neindeplinita si totusi….s-a intamplat.

Dulcica, in drum spre casa, a cazut la datorie dupa aproximativ 2 ore de “miscare in jurul orbitei”. Bebelusa a fost atenta la fiecare activitate din timpul zilei si nu s-a lasat cu usurinta rapusa de Mos Ene dar…”a cazut” in ultimii 4 km departare de casa.
Am parcat masina si era o liniste atat de atragatoare incat nu i-am rezistat. M-a cuprins in bratele ei si m-a dus departe, departe…in lumea lui Mos Ene.
Ce-i drept, am avut un inamic care mi-a amenintat linistea l-a inceput dar a abandonat repede lupta: “Ce faci iubire? Dormi in masina! Asa ca…Bine, eu intru in casa, am treaba. Stai cat vrei!”
Da dragilor, am facut-o si pe asta. Am dormit in masina alaturi de fetele mele deoarece aveam nevoie de putina liniste si…odihna.
Oooo, si cat de bine a fost! Am luat cea mai buna decizie:)

Dana Predu