Botez Tematic – un proiect de suflet

Suntem inconjurati de oameni minunati si de creatiile lor. Este suficient doar sa deschidem larg ochii si sa-i vedem…sunt la un pas de noi.
Un astfel de om care vine impreuna cu lucrari minunate este si Alexandra, mamica lui Albert, pe care am cunoscut-o pana acum doar virtual (ne-am promis ca imediat cum gasim o zi mai libera si cu mai mult soare ne vom intalni sa povestim si cine stie, sa legam o prietenie frumoasa).
Este o mamica ce face parte din comunitatea Work at Home Moms si care a initiat un proiect pentru a fi alaturi de parinti in momente frumoase din viata.

I-am adresat cateva intrebari si mi-am imaginat ca suntem impreuna la o cana de ceai cald pe aceasta vreme ploioasa si rece.
Va invit sa aflati mai multe detalii despre Botez Tematic, un “proiect de suflet” asa cum il numeste Alexandra.

Ce inseamna Botez Tematic? Cum a aparut?
Botez Tematic este proiectul meu de suflet care obligă să ai imaginație, să creezi continuu și să ai abilități tehnice necesare de a transpune aceste gânduri astfel încât să aibă ca finalitate un produs cu totul și cu totul deosebit. Așadar, suntem orientați spre realizarea decorațiunilor personalizate pentru evenimente, cu o anume tematică. Toate produsele sunt realizate manual având o gama variată, de la plicuri, meniuri, place-carduri simple sau tip plic pentru dar, mărturii, numere de masă, până la aranjamente florale cu flori naturale, aranjamente florale cu flori din hârtie, decor pentru cristelniță, lumanari de botez și multe alte accesorii. Modelele noastre sunt unice și inedite.

Cum a aparut? Aș putea spune… întâmplător. Dar cum în viață nimic nu este întâmplător, pot spune că întreg Universul a complotat ca eu să ajung la acest proiect. Urma să botezam baiețelul unor prieteni și eu, încercând s-o ajut pe mamică, i-am trimis într-o seară niște poze cu ce decorațiuni ar putea să aibă la botez. Mamica mi-a propus să le facem noi, împreună. Cum ea a fost foarte ocupată cu bebelușul în primele luni de viață, a trebuit să mă mobilizez si să mă ocup eu integral de tot ce a însemnat partea de decorațiuni: aranjamente florale, invitații, meniuri, place-carduri, numere de masă, mărturii și alte accesorii, toate tematice, personalizate… și mi-a placut al naibii de mult .
Decorațiunile au fost foarte apreciate și asta m-a încurajat să mai gandesc eu câteva tematici noi, pentru ca la scurt timp să vină și prima comandă.

Ce obstacole ai intampinat pana acum in dezvoltarea acestui proiect?
N-aș putea spune că am întâmpinat obstacole, dar provocări întâlnim la toate proiectele deoarece ele sunt create pornind doar de la inspirație. După ce un proiect este conceput el trebuie creat, făcut, desfăcut și refăcut atât cât este nevoie pentru a-l aduce la perfecțiune. Aici intervin multe variabile începând cu alegerea materialelor, optimizarea formelor și realizarea detaliilor.
Pot spune că proiectul “Avionul” ne-a pus la încercare abilitățile tehnice începând cu realizarea corpului, așezarea roților astfel încât să-și păstreze poziția optimă, decupajul în care să introducem aranjamentul floral, aripi și multe alte detalii. Am masurat și iar măsurat, am facut și refăcut iar acum pot spune că a ieșit mai frumos față de cum mi l-am imaginat. Iar timpul…este cel care ne dublează provocarea dat fiind faptul că proiectele trebuie aduse de la stadiul de “gând” la produsul care să ofere satisfacție atât clientului cât și echipei noastre.
Construim know-how și asta ne place cel mai mult!

Care a fost cea mai apreciata tema de catre clienti? De ce?
Toate tematicile noastre sunt foarte apreciate și atât clienții nostri cât și invitații lor sunt plăcut impresionați de ceea ce realizăm, mai ales pentru că majoritatea aranjamentelor de masă, fie ele cu flori din hârtie sau flori naturale, le rămân lor după eveniment. Una dintre cele mai cerute tematici este tematica cu Balonul de Aer Cald. Este, intr-adevar un proiect deosebit, unicat și inedit, dar foarte complex și complicat de realizat.

Ce planuri ti-ai facut pentru 2016?
2016 începe cu tematici noi la care am început deja să lucrăm cu entuziasm și va continua cu noi proiecte pe care dorim să le realizam și sunt deja planificate.
Va fi anul în care vom începe să promovăm consolidat bussinesul și să-l dezvoltăm cât mai mult.

Fluturi Botez Tematic

Hot air ballon Botez tematic
Mai multe detalii si poze gasiti aici
Iti urez succes Alexandra si fie ca Botez Tematic sa ajunga acolo unde ti-ai propus!

Dana Predu