Cand v-ati jucat ultima oara?

Va spuneam acum cateva saptamani ca luna Decembrie este o luna speciala pentru mine. Mi-am dorit foarte tare sa impartasesc cu mai multe persoane si am planificat 2 spectacole premiera Juxi Magic cu ajutorul Mame de Poveste, Camera de zi, Lill’put si Funny Land.
Pe 18 Decembrie la FunnyLand (o locatie de poveste) am sustinut ce-l de-al doilea spectacol caritabil pentru copii, inspirit dupa cartea Mame de poveste cu acelasi nume – Copiii care aduc somnul.
Timp de o ora ne-am jucat cu personajele Max si Mara. Cand spun ne-am jucat, ma refer la o joaca intr-o ploaie de stelute de somn, multe, multe – confetti, stelute argintii, albastrui si inimioare rosii, multe, multe.
Pentru scurt timp am uitat cu totii ce varsta avem si ne-am imaginat ca suntem sus, sus, pe strada Calea Lactee, in casuta alba cu acoperis rosu unde locuiesc cei 2 fratiori.
Prichindeii au ras, au aruncat cu stelute, parintii au fost pictati cu inimioare si cu totii am plecat acasa cu praf de stelute – confetti, cine stie prin ce locuri.
Joaca noastra a avut un scop nobil si am reusit sa strangem bani pentru cadoul de Craciun al lui Robert. Despre Robert am mai scris. Este un baietel in clasa a VI, istet, premiant in fiecare an scolar si cu un zambet care-ti lumineaza fata. Din nastere are probleme locomotorii si locuieste intr-o casuta mica, mica.
Robert mi-a fost prezentat de un prieten vechi care lucreaza ca asistent social intr-o fundatie din Romania (un om din categoria celor cu suflet mare). Am decis ca fondurile colectate in urma celor 2 spectacole premiera din luna Decembrie sa fie redirectionate catre acest baietel care are nevoie de noi.
Am aflat ce a scris Robert lui Mos Craciun si incercam sa indeplinim pe cat putem de mult.
Dar despre scrisoare, despre cadourile pe care am decis sa i le cumparam si inmanarea acestora lui Robert voi scrie in curand pe blog.
Vreau sa va multumesc voua dragi parinti si prichindei care v-ati jucat impreuna cu noi si ati facut posibil sa indeplinim dorinte si sa aducem zambete in casuta lui Robert. Sunteti minunati!

copii care aduc somnul 1copii care aduc somnul 4

Dana Predu