Cesulica si Zana Buna Juxi se vor da in carusel. Unde? La Carturesti Carusel

Va aduceti aminte ce distractie era atunci cand ne urcam in carusel in copilarie? Cate rasete si copii fericiti asezati frumos in cerc! Dulcica mea cum prinde un targ sau un loc de joaca ce are un carusel, cum isi doreste sa se invarta…si nu o data, de multe, multe ori.

Ei bine, va anunt ca echipa Juxi Magic nu se va invarti dar a gasit un carusel deosebit unde va culege zambete – Carturesti Carusel. Vom aduce cu noi pe faimosul Domn Cesulescu Timpulescu si pe Zana cea buna Juxi.

Cine nu cunoaste povestea Domnului Cesulet (scrisa de Alexandra Pintea Varnava) va fi foarte incantat sa afle ca acesta nu este un ceas ca toate ceasurile. Este delicat, buclucas dar un pic cam lenes, si cel mai important uita sa mute limbile de pe cadran. De ce? Are un vis. Care este acesta? Zana Buna Juxi va fi alaturi de noi si ne va ajuta sa aflam mai multe despre el.
Va invitam sa veniti la piesa de teatru sa vedeti ce decor minunat a iesit din mainile dibace ale prietenei noastre Vera Grama.
Asteptam prichindei mici si mari, cu varste intre 2 si 10 ani. Rezervarii si detalii aici sau la 0733081464 sau la dana.predu@juximagic.ro
Asa cum obisnuim sa facem, la sfarsitul spectacolului am pregatit o tombola pentru copiii participanti, cu premii oferite de noi, Echipa Juxi Magic, de Mame de poveste si AdrianArt.

Veniti cu noi pe data de 15 Octombrie ora 11.00 sa culegem zambete in carusel impreuna cu Cesulica si Zana buna Juxi!

Dana Predu