Maseluta Dodoluta, Zana buna Juxi si fratii Max si Mara vin la targul Bounty Fair

Chiar daca a trecut vacanta de vara si a inceput noul an scolar, surprizele pentru cei mici continua sa apara. Am ajuns la editia de toamna a celui mai important targ hand-made Bounty Fair.
Echipa Juxi Magic a discutat, a dansat, a umflat baloane si a discutat din nou si…a decis sa faca cunostinta copiilor cu Maseluta Dodoluta iubitoare de dulciuri, cu Zana cea buna Juxi care este mereu aproape de copii si cu cei 2 fratiori plini de energie Max si Mara.

I. Sambata 1 Octombrie, ora 11.00, va asteptam la piesa de teatru interactiv Maseluta Dodoluta dupa cartea pentru copii cu acelasi nume oferita de Mame de Poveste. Măseluța Dodoluța locuieste in orasul Maselutelor. Este mică, albă, rotunjoară si cea mai pofticioasă măseluță pe care ati cunoscut-o vreodată. E topită după dulciuri: torturi, prăjituri, caramele și bomboane cu sirop. Totul trebuie sa fie invaluit in zahar si sa fie dulce si colorat.
Ei bine, Zana Juxi va va face cunostinta cu dulcica Maseluta Dodoluta si va incerca sa o faca sa iubeasca fructele simple, mancarea gatita de mamica ei si multe alte lucruri ce tin de o alimentatie sanatoasa. Mai multe detalii regasiti aici.

I. Duminica 2 Octombrie, ora 11.00, va asteptam la piesa “Copiii care aduc somnul”, dupa cartea pentru copii cu acelasi nume oferita de Mame de Poveste.
Vom afla impreuna povestea lui Max si Mara, doi fratiori nastrusnici si mai mereu veseli. Locuiesc sus, sus pe cer, undeva in spatele lunii, pe strada Calea Lactee, intr-o casuta alba cu acoperis rosu si cu stelute aducatoate de somn ce cresc la ferestre. Ce fac Max si Mara seara de seara? Surpriza cea mai mare va fi ca…Max si Mara vor veni in persoana la spectacol si ne vor raspunde la toate intrebarile. Mai multe detalii regasiti aici.

Spectacolele se vor desfasura intr-o locatie prietenoasa, Casa Universitarilor, iar daca vremea tine cu noi, poate jucam sub cer senin (in cazul in care ploaia isi face aparitia, vom sustine piesele in sala Spectacol din interior). Totusi, spatiul va fi limitat. Avem rugamintea sa rezervati din timp locuri la spectacol si daca intre timp apare ceva neprevazut in agenda dumneavoastra, sa ne anuntati. Ne dorim sa oferim sansa si altor copii si parinti sa participe la piesele de teatru Juxi Magic. Rezervari la juxi.magic@interpersonal.ro sau la 0733081464.

Va asteptam alaturi de noi sa culegem zambete la inceput de Octombrie!

Dana Predu