Pe 30 Septembrie ne intalnim la Webstock – a 9 a editie

Anul acesta voi participa pentru prima data la a noua editie a Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania. Am auzit nenumarate feedback-uri pozitive despre acest eveniment, astept cu nerabdare. In data de 30 septembrie, bifati in agenda, veti putea urmari live evenimentul pe site.
Au fost anuntati primii speakeri si am inteles ca vor mai urma si altii. Detelii regasiti aici.

Aveti posibilitatea sa va sustineti preferatul deoarece s-a dat drumul votului Online Personality of the Year. Eu am votat, o poti face si tu intrand in aplicatie si votand. Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott. Cine doreste, poate solicita gratuit o invitatie la gala. Detalii, aici.

Chiar daca evenimentul are loc a doua zi dupa ziua mea de nastere (probabil voi fi ametita la Webstock, si nu, nu va fi de la petrecerea din club ci de la noaptea de bebeluseala) astept cu nerabdare sa ma intalnesc cu voi.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

Dana Predu