86

Prima luna cu bebelusa 2- Sarbatoare in familie

Astazi este mare sarbatoare in familie si nu, nu este sarbatoarea mustului :). S-a implinit o luna de bebeluseala alaturi de cea de-a doua fetita a noastra. Am trecut printr-o noua aventura, am descoperit noi limite personale si am adunat un cos plin de zambete.

Chiar daca am ochii incetosati de somn si gandul la o vacanta prelungita la malul marii iar la san sta agatata bebelusa 2, nu as schimba cu nimic aceasta aventura.
A trecut o luna de cand sunt mamica a doua fetite si sarbatorim prin imbratisari, pupici dulci si multe multumiri catre Univers.
Asa cum v-am mai povestit se pare ca am o bebelusa “ca la carte”. Acum nu va imaginati ca imi permit sa plec in vacanta prelungita. Nu e atat de simplu:)

In aceasta luna am facut foarte multe impreuna, ne-a gasit soarele imbratisate in multe dimineti, ne-am facut promisiuni una alteia (asa cum a putut fiecare), am schimbat cu mult peste 200 de pampersi, am verificat temperatura la aproximativ 30 de cadite pline cu apa dar cel mai mult ne-am imbratisat de o mie de ori pe zi. Am studiat fiecare milimetru de bebelusa proaspata asa cum am facut si cu Dulcica.
Tot in aceasta luna, am exersat foarte mult Trio Pupicul care se executa astfel: Eu o pup pe Dulcica, ea o pupa pe bebelusa si ramanem imbratisate cateva secunde.

Mamici cu bebelusi, sa va bucurati din tot sufletul de ei asa cum am facut si noi in aceasta prima luna. Sa ne intalnim sanatosi la povesti, multe, multe luni de acum inainte.

Dana Predu

Comments are closed.