Seri petrecute cu Usborne

Cele mai frumoase si implinitoare momente sunt cele alaturi de familia mea. Iar daca acestea se prelungesc cu o serie de pupici si chicoteli, imi ajung pana a doua zi.

In aceste momente pretioase incercam sa facem diverse activitati si variem periodic.

De mai mult de 10 zile, activitatea dinainte de culcare este insotita de un set primit cadou de la o prietena draga. Serile s-au transformat in Seri Usborne, asa l-am denumit impreuna cu dulcica mea.
Setul cuprinde 12 carticele cu rime melodice scrise in limba engleza, cuvinte simple – Phonics Readers.
In cateva seri, poeziile au devenit cantecele ce au fost murmurate si la prima ora din zi.
Am fost placut surprinse amandoua cand am deschis acest set si cand manutele mici au scos pe rand, una cate una, carticelele frumos colorate cu titluri si personaje diferite: “Fox on a box”, “Ted’s shed”, “Mouse moves house”…Preferata noastra este “Sam sheep can’t sleep”.

Atunci cand au existat seri in care rabdarea de a citi plecase la joaca, am mers si noi cu ea. In fiecare carticica, pe fiecare pagina, se afla ascunsa o ratusca galbena cu un cioc rosiatic.
In multe seri am cautat ratusca ascunsa dupa ursulet, dupa pisicuta, catelus sau cocotata intr-un copac cu multe, multe ramuri.
Ii este atat de draga ratusca si cautarea ei o tine alerta la tot ce se intampla in pagina din carte, incat de fiecare data, ii multumesc in gand prietenei mele pentru acest cadou.

Este primul produs pe care il avem de la Usborne si am decis sa mai colectionam. Fiecare carticica are explicatii separate pentru parinti si educatori.

Va invit dragi mamici si tatici sa explorati impreuna cu cei mici setul Phonics Readers de la Usborne!
Va ajuta in dezvoltarea copilului si serile din familie vor fi pline de armonie si rasete zglobii.

Pentru detalii despre produsele Usborne o recomand cu incredere pe Romina, o mamica cu suflet mare.

O puteti gasi la Biblioteca celor mici
https://www.facebook.com/bibliotecapiticilor

Lectura placuta alaturi de minunile voastre!

Dana Predu