Un burger excelent

Una dintre surprizele pregatite de sotul meu pentru ziua indragostitilor a fost sa gust un burger special, un burger asa cum am mancat in New York acum ceva timp.
Localul este intim, cochet si decorat cu multe elemente pe masura denumirii “Buffalo Baz”. Este direct la strada si locurile de parcare se gasesc cu usurinta.
Mancarea se pregateste pe loc, sub ochii tai. Exista meniu din care sa te inspiri dar poti merge cu incredere pe recomandarea bucatarului sef Baz, cel care-ti si prepara burger-ul delicios.
Ni s-a recomandat un burger Las Vegas si unul cu ciuperci si branza, alaturi de sosuri si o portie buna de cartofi wedgies cu diverse mirodenii. Mmmm foarte bun, un gust excelent, o combinatie de gusturi, parca mergi intr-o calatorie in lumea burgerilor 🙂
Carnea este patrunsa perfect, chiflele sunt deosebite, sosurile sunt specifice localului, iar cel barbecue este nemaipomenit, facut in casa dupa reteta lui Baz.
Portiile sunt imense si dupa acest burger excelent, cu siguranta o sa fac 300 de abdomene o saptamana intreaga :).  Stiu, nu era obligatoriu sa-l mananc pe tot dar nu m-am putut abtine si nici nu am vrut sa nu ma bucur de el intreg.
Am uitat sa va spun ca am fost toti trei, inclusiv cu dulcica noastra care a fost incantata ca a putut sa stea la bar cocotata pe un scaun (care la un moment dat a fost daramat in turele pe care le-a facut prin local) si a putut sa se joace cu jucariile sub privirile lui Baz.
Ne-a placut, eu mi-am adus aminte de gusturile americane, de vacante pe care vreau sa le mai repet.
O sa mai revenim cu siguranta, asa ca surpriza sotului meu a avut un real succes.
Din cate am inteles, site-ul este in lucru dar ii puteti gasi pe facebook la
https://www.facebook.com/buffalobaz

Dana Predu