Un Craciun in 4 sau 5, cu dans, colinde si multe zambete

Anul acesta am petrecut Craciunul simplu, acasa langa bradutul nostru colorat, pentru prima data intr-o echipa de 4 sau in 5 daca numaram si pufosenia alba care e in vizita la noi. Ne-am bucurat unii de altii, am multumit pentru tot ce am primit si am incercat sa ne odihnim 🙂

Familia mea este matinala, la 6 dimineata minunile noastre sunt pregatite de joaca, nivelul de energie este la cote maxime. Asa a fost si pe 25 Decembrie.

In seara de Ajun am mers in vizita la bunici, am povestit, ne-am jucat, am facut puzzle si am schimbat cadouri. Ne-am reintors acasa, am pus sub brad farfuria cu biscuiti pentru Mos Craciun pregatiti cu dragoste de Dulcica mea, am umplut un pahar cu lapte rece si ne-am bagat in pat…sa-l asteptam.

La 6 dimineata eram toti in picioare, treziti de gangureli si tipete vesele. Mosul sosise la noi, a baut tot laptele si a mai lasat doua gurite de biscuiti (“nu a mai putut sa manance, a fost prea mult”).

S-au desfacut cadouri (Dulcica le-a deschis pe toate si Pufu, catelul nostru, a ros hartia) s-au cantat colinde, s-a umplut casa de plastelina, hartie de cadouri si nisip kinetic, miros de ciocolata calda, cozonaci si multe zambete.

Ne-am echipat corespunzator si am plecat la Manastirea din sat. Ei bine, corespunzator inseamna diferit pentru fiecare dintre noi. Pentru Dulcica noastra a insemnat purtarea cu mandrie a cadoului de la Mos Craciun, rochia Anei din Frozen. Am reusit sa o conving sa se incalte in ghete si sa-si puna geaca peste rochie dar fara sa o inchida, ca doar na, nu se mai vedea frumusetea de rochie :). Oricum, am fost atractie in curtea Manastirii, am atras priviri, am primit complimente.

Ne-am reintors acasa si ne-am bucurat unii de alti, am cantat din nou, ne-am jucat…oooo cat ne-am jucat si…da, nu ne-am odihnit ca nu ne-am mai dorit.

Un Craciun linistit cu multe zambete si gangureli noi. Asa a fost la noi:)

Va imbratisam cu multa dragoste si miros de cozonaci!

Dana Predu