Un eveniment cu beneficii

Duminica este dedicata familiei si in special fetitei noastre. Pentru prima parte a zilei, de obicei alegem un spectacol de teatru, un atelier de creatie, un loc plin de copii cu varsta apropiata pentru a socializa.
Duminica aceasta am ales sa fim alaturi de cei de la Metropolitan Life care in sediul agentiei din Buzesti au organizat un eveniment de Martisor atat pentru copii cat si pentru parinti (ne doream sa participam de ceva timp). Evenimentele de acest gen, cu diverse teme, sunt organizate lunar, uneori si saptamanal.
Am ajuns la ora stabilita, 10.30, liniste pe strazi, am gasit loc de parcare cu usurinta. La intrare ne-au intampinat organizatorii cu zambete calduroase, imbracati business – poate prea business dupa parerea sotului meu:).
Evenimentul foarte bine organizat, cu materile pentru un atelier de creatie (planse de colorat, materiale de lipit, hartii colorate, carioci si creioane colorate, figurine din hartie predefinite, etc) astfel incat fiecare copil care a venit a fost atras de masa plina de culori. Am fost uimita ca cineva chiar a stat personal si a decupat figurine din diverse materiale si a pregatit planse ca si exemplu pentru lucru manual – am simtit ca organizatorii au pus suflet in acest tip de eveniment.
Dupa aproximativ 30 minute de incalzire pline de carioci, lipici pe degete, planse desenate in stil propriu (Dulcica noastra a desenat-o pe Hello Kitty in mai multe culori decat a vazut ea vreodata), copii au fost chemati sa urmareasca piesa de teatru iar parintii invitati in sala pentru prezentarea pregatita special de catre cei de la Metropolitan Life. Dulcica fiind prea mica pentru a ramane fara mami, ne-am impartit in mod egal. Tati la prezentare, noi fetele la teatru.

Am ras, am dansat, ne-am jucat, am alergat in tot sediul agentiei din Buzesti, ne-am facut prieteni noi plus o zgarietura pe nasuc. In paralel, Tati a aflat despre produsul Metropolitan Life destinat protectiei celor mici, care acopera afectiunile grave, arsuri si fracturi, zile de spitalizare, interventii chirurgicale din accident si boala, beneficii menite sa acopere evenimente care se pot intampla si nu tin de noi ca si parinti (vezi nasucul cu bubu).

Ne-am simtit excelent si consider ca merita sa participati cu adevarat (la plecare am primit si balonul marcat cu numele companiei – veselie pentru fetita noastra).

Evenimentul are duble beneficii, atat pentru copii cat si pentru voi ca parinti protectivi care aflati ca exista cineva cu adevarat care poate prelua riscul in cazul unor evenimente ce se pot intampla si care nu tin de voi ca si parinti.

Mai multe informatii puteti afla la adresa de e-mail: simona.mihai@agentiemetropolitanlife.ro

Va doresc o primavara cu multe zambete!

Dana Predu