Cand mama iti trimite pachet si dupa 30 de ani

Am o mama minunata si pentru asta ii multumesc Universului in fiecare clipa.

La noi in familie, ea este cea care gateste in fiecare zi si inca prea bun. Este atenta la tot ceea ce ne dorim si ne-a indeplinit de fiecare data poftele culinare, fapt ce a dus nu la copii rasfatati ci dimpotriva.
Cum vi se pare, acum la aceasta varsta, cand eu sunt mamica la randul meu, sa primesc pachet pentru birou? Aveti astfel de mame care va fac pachete cu mancare?
La primul gand, mie imi vin in minte cel putin trei mamici ale colegilor de serviciu.
Astazi in drum spre birou, m-am oprit la “Cresa Buni”, cum ii spun eu – cresa privata, foarte scumpa, unde doar doua persoane se ocupa de fetita mea – Buni&Bubu (bunicii). Dupa ce mi-am incredintat ca in fiecare dimineata, dulceata cea cu ochii mari, mama mi-a inmanat pachetul – “Am pregatit si pentru tine. Am gatit Duminica si m-am gandit la tine.” In aceste clipe, inima mi se umple de dragoste si recunostinta. Vi s-a intamplat vreodata sa fiti invadati dintr-o data cu astfel de sentimente? Este placut, inaltator.
Chiar daca nu mai stam de cativa ani impreuna, sunt obisnuita sa faca astfel de gesturi dar niciodata nu ma satur de ele si cu siguranta le-as simti lipsa daca ar disparea.

Am simtit nevoia sa scriu aceste cuvinte pentru toate mamele care fac pachete cu mancare pentru copii lor indiferent de varsta – pentru gradinita, scoala, liceu, excursii, vacante, ani de facultate si zile petrecute in camine, etc – dar in special, am scris pentru a-i multumi mamei mele si altfel fata de cum am facut-o pana acum. Asa ca va multumim dragi mame si va imbratisam cu multa dragoste.

Mi-am promis ca voi face si eu astfel de gesturi pentru fetita mea, sa-i pot crea aceste amintiri placute.

Te iubesc, mami!
A ta fetita recunoscatoare.

Dana Predu