Gata vacanta! 2 spectacole interactive pentru copii la Agenda Bio


Dragii nostri, vacanta de iarna a luat sfarsit pentru echipa Juxi Magic. Am petrecut, ne-am relaxat dar acum este timpul sa ne reluam activitatea alaturi de cei mici. Noi, cele 4 mamici de la Juxi Magic suntem pregatite sa culegem zambete.

In weekendul 14-15 Ianuarie suntem prezenti cu 2 spectacole interactive in cadrul evenimentului Agenda Bio editia #3 Detox.

  • La ora 11.00, in 14 Ianuarie, Maseluta Dodoluta este pregatita sa le povesteasca copiilor care este mancarea sa preferata si cum a reusit sa mai renunte la dulciuri. Mai multe detalii despre spectacol aici.
  • Duminica 15 Ianuarie, tot incepand cu ora 11.00, domnul Cesulet Timpulescu ii asteapta pe cei mici sa le povesteasca care este cea mai importanta dorinta a sa. Mai multe detalii aici.

La niciun spectacol din cele mentionate nu va lipsi Zana Buna Juxi. Va aduce cu ea bagheta magica, bilele colorate si va fi pregatita sa stranga zambete.

Oficial, vacanta de iarna a luat sfarsit pentru Juxi Magic, iar mamele talentate din echipa si-au pus dorinte pentru noul an. Am vorbit cu fiecare dintre ele si va voi povesti si voua ce am aflat…in curand.

Pana atunci, va suntem recunoscatoare sa dam de veste ca ne intalnim in weekend-ul ce vine la Casa Universitarilor cu 2 spectacole interactive pentru copii.

Va imbratisam cu zambete!

 

 

 

Dana Predu