Spectacole interactive pentru copii in weekendul 10-11 Septembrie – Juxi Magic

Familia Juxi Magic s-a marit in luna August cu inca o minune. Vom fi prezente in formatie completa (Dulcica, Bombonica si cu mine) la evenimentul Agenda Bio in weekendul 10-11 Septembrie alaturi de mamicile dedicate, ce vor interpreta personajele indragite din cadrul celor 2 spectacole interactive pentru cei mici.

Sambata la ora 11.00 il veti putea intalni pe Bradutul Vorbaret. Bineinteles ca Zana Buna Juxi va fi prezenta si va incerca sa afle cat mai multe povesti de la el: ce mananca, ce-i place sa faca, de unde vine…cate si mai cate.

Duminica la ora 11.00 vom intra impreuna in casa familiei Siretsubtire din orasul Bocancilor unde vom face cunostinta cu mama Siretsubtire, cu Siretel cel mic si cu NU cel pufos dar nu tepos. Cunoasteti vreun copil care l-a luat pe NU in brate? Noi stim mai multi 🙂

Juxi Magic pune in scena povestea cu acelasi titlu de la “Mame de poveste” care v-au pregatit si o surpriza. Daca comandati duminica pachetul “Copilul care l-a luat pe NU in brate” ce contine cartea cu povestea, jucaria home made NU si saculetul pictat manual, beneficiati de o reducere de 20 %. Pretul pachetului ajungand de la 115 lei la 90 lei. Spor la cumparaturi!

La sfarsitul spectacolelor am pregatit surprize pentru fiecare: baloane colorate, cantec si dans pe imnul Juxi Magic si tombola Juxi cu premii speciale.

Detalii regasiti aici, la 0733081464 sau la dana.predu@juximagic.ro

Va asteptam alaturi de noi!

Dana Predu