Un 2017 plin de iubire si curaj

Noul an m-a gasit cu bebelusa 2 in brate, cu Dulcica dormind pe canapea, cu o carte “Mami, te vreau langa mine!” pe masa si cu o mana de prieteni ce isi urau “La multi ani!”.  Asa ca, nu am selfie de pus pe facebook:)

La ora 1 eram deja in pat inconjurata de 2 minuni care respirau melodios si miroseau a laptic :). Primul moment din noul an si deja a fost senzational.

Imi doresc un 2017 plin de iubire alaturi de familie, de prieteni si oameni minunati. Vreau sa inot intr-un “ocean de curaj” si sa realizez tot ce mi-am notat in agenda si in suflet, sa pot sa spun STOP cand simt ca asa e cel mai bine pentru mine, sa rad cu hohote atunci cand imi vine, sa am “un munte de rabdare”, sa am parte de experiente noi din care sa invat si…sa merg inainte, mai sus, tot mai sus.

Va doresc si voua toate cele de mai sus si propun sa mai adaugam si un 2017 plin de prosperitate si sa abunde in zambete.

PS: Este ora 6.30 cand am terminat de scris si minunile s-au trezit. Am ciocnit cu Dulcica un pahar de lapte la lumina lumanarilor.
Sa incepem anul asa cum am urat mai sus! 🙂

Dana Predu